Solis Koffiemachines

De lekkerste koffie zet je met een Solis koffiemachine. Al ruim 100 jaar produceert het Zwitserse bedrijf Solis aangename koffiemachines voor het dagelijks gebruik. Een van de kenmerken van een koffiezetapparaat van Solis is het eenvoudige, efficiënte en stijlvolle design. Daarnaast zijn de machines voorzien van digitale Solis-technologie en de juiste extractiedruk. Deze technologie stimuleert de volledige ontwikkeling van de aroma's die de oliën van de koffiebonen bevatten, door de perfecte watertemperatuur te regelen. Tegelijkertijd zorgt de juiste extractiedruk ervoor dat de koffie wordt bevochtigd. Met het bevochtigen van de koffie met deze extractiedruk wordt de optimale afgifte van de aroma's gestimuleerd. De koffiemachines van Solis zitten kwalitatief goed in elkaar om van krachtige espresso's, hete thee of heerlijke latte's te kunnen genieten.

Kenmerken van een Solis koffiemachine:

- De koffiedosering is handmatig of automatisch in te stellen
- De koffiemachine heeft een ingebouwde bonenmaler met kalibeerbare ring en 25 fijninstellingen
- Het aantal bar van de hogedrukpomp is 15 bar
- De koffiemachine heeft een druk- en manometer
- De professionele stoompijp zorgt voor de juiste stoomdruk om micro-schuim aan te maken
- 'Italian made'

De lekkerste koffie drink je vanaf nu thuis!

Met de aankoop van een koffiezetapparaat van het Zwitserse bedrijf Solis haal je in feite een professioneel koffiezetapparaat voor het zetten van je dagelijkse kopje koffie, espresso of thee in huis! De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en maken het mogelijk om twee kopjes tegelijk te zetten. Voor het zetten van de lekkerste koffie of espresso thuis heb je echter meer ingrediënten nodig. De juiste koffieboon is hiervoor belangrijk. Solis raad je aan om voor koffiebonen te kiezen die na de branddatum tussen de 8 en 12 dagen oud zijn. Over het algemeen geldt: hoe verser de koffiebonen zijn, hoe meer aroma's kunnen worden behouden. En daarnaast is het belangrijk om een echte koffieliefhebber in huis te hebben. Het maakt niet uit of je dat nou zelf bent, een van je vrienden, familie of een ander personen die je blij kunt maken.

Met de mogelijkheid om zelf of automatisch de koffiedosering te bepalen, de ingebouwde bonenmaler en de juiste extractiedruk maakt Solis het je eenvoudig om de lekkerste kopje koffie of espresso vanaf nu zelf thuis te zetten.

Welke Solis koffiemachine past bij jou?

Solis biedt koffiemachines met verschillende opties aan. De eigenschappen variëren dusdanig dat er eindeloze mogelijkheden zijn, zo weet je zeker dat het apparaat die je kiest aansluit bij je eigen wensen. Maar welke koffiemachine past nou bij jouw wensen? Allereerst is het belangrijk om te bepalen wat voor soort koffie je wilt gaan drinken. Vervolgens kun je bepalen of je groots uit wilt pakken, je een apparaat met LCD scherm wenst of dat je liever voor een bescheiden exemplaar kiest. Tot slot bepaal je je budget en kies je het perfecte apparaat via deze link.