Siemens Koffiemachines

Siemens is een van oorsprong Duits bedrijf, dat allerlei elektronische apparaten fabriceert, waaronder koffiemachines. Naast het mooie design, worden Siemens koffiemachines geroemd om hun gebruiksvriendelijkheid en energiezuinigheid. Er zijn koffiezetapparaten en volautomatische espressomachines beschikbaar in elke prijsklasse. Ga jij voor versgemalen koffiebonen of wil je 'ouderwets' een kopje filterkoffie zetten? Bekijk de top 5 bestverkochte Siemens koffiemachines van 2023 en maak een keus. Wil je dat jouw nieuwe apparaat lang meegaat, bestel dan direct de onderhoudsproducten van Siemens. Bekijk ook de koffiemachine test resultaten en lees welk model van Siemens als winnaar uit de bus is gekomen.

Siemens EQ koffiemachines

Veel mensen kiezen voor een Siemens koffieautomaat uit de EQ lijn. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit de EQ.3, EQ.6, EQ.8 en EQ.9. Hoe hoger het nummer hoe meer mogelijkheden het apparaat heeft. Sommige modellen hebben een apart reservoir om melk in te doen, andere modellen moeten het doen met een melkpijpje. Zeker als jij vaak cappucino of latte macchiato wilt maken raden wij een automaat aan met melkreservoir. Er zit ook een verschil tussen de modellen qua waterreservoir. Drinken bij jouw thuis of op kantoor meerdere mensen koffie uit de automaat, kies dan een machine met groot waterreservoir. Bekijk de vergelijking tussen alle EQ modellen en kies de koffiemachine die bij jouw wensen past. Bekijk ook het nieuwste model van Siemens uit de EQ serie.

Siemens aanbiedingen en outlet

De prijzen van een Siemens volautomaat liggen iets hoger dan gemiddeld. Vergelijk alle prijzen van koffiemachines bij meerdere winkels voordat je een aankoop gaat doen. Regelmatig verschijnen er cashback ofwel geld terug acties bij verschillende webwinkels. Bekijk ook het aanbod tweedehands Siemens koffiemachines, toch genieten van de Siemens kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen van dit moment samengevat, dit overzicht werken wij wekelijks bij.