Jura Koffiemachines

Jura is een merk uit Zwitserland dat bekend staat vanwege de hoge kwaliteit espressomachines en koffiemachines die ze uitbrengen. Naast de hoge kwaliteit wordt ook het design en gebruikersgemak van de koffiemachines geroemd. Een ander groot pluspunt is de lange levensduur van een Jura koffiemachine. Uit diverse onderzoeken blijkt dat een Jura koffiemachine minimaal 7 jaar meegaat terwijl andere merken vaak een levensduur hebben tussen de 3 en 5 jaar. Waar je vroeger de Jura koffiemachines vooral op kantoren zag, zie je ze ook steeds vaker terugkomen in keukens van particulieren. Heb je eenmaal een bakje koffie van een Jura koffiemachine geproefd, dan wil je niets meer anders. Bekijk de goedkoopste Jura koffiemachine van dit moment en profiteer van de lage prijs. Op de koffiemachines van Jura zit 25 maanden garantie als je deze als particulier gebruikt. Voor zakelijke gebruikers geldt een garantietermijn van 12 maanden.

Welke Jura koffiemachine moet ik kiezen?

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je op zoek bent naar een nieuwe koffiemachine. Wil je een koffieautomaat met melk of zonder melksysteem. Met een melksysteem kan je genieten van onder meer een cappuccino of latte macchiato. De grootte van de machine is ook van belang. Een klein model is vaak goedkoper maar minder geschikt als er veel kopjes koffie per dag worden gezet of als de Jura op kantoor komt te staan. Kijk daarbij ook naar de grootte van het waterreservoir. Heb je hulp nodig bij het kiezen, doe dan de koffiemachinetest en kijk welke Jura bij jouw wensen past. Ben je benieuwd welke machine andere mensen kopen bekijk dan de top 5 bestverkochte Jura koffiemachines van 2023.

Jura aanbiedingen en acties

De prijzen van een Jura koffiemachine liggen hoger dan die van andere merken. Het is daarom aan te raden om de prijzen goed in de gaten te houden. Bekijk de Jura aanbiedingen en outlet om direct de laagste prijs te vinden. Hieronder hebben wij nog enkele scherpe aanbiedingen van Jura op een rijtje gezet.