Krups Koffiemachines

Als één van 's werelds meest geliefde dranken is koffie niet weg te denken uit de samenleving. Veel mensen moeten de dag starten met een kop koffie, anders is de dag bij voorbaat al een drama. Daar heb je dan gelukkig ook alle mogelijkheden voor. Er zijn talloze fabrikanten die koffie aanbieden en evenveel leveranciers van koffiemachines. Een koffiemachine is net zo belangrijk als de koffie zelf. Zonder een goede koffiemachine krijg je nooit het perfecte kopje koffie. Een van de bekendste producenten van koffiemachines is Krups.

De Krups koffiemachine

Krups is een oude Duitse onderneming dat in 1846 werd opgericht in de gemeente Solingen. Het had toen nog niets met koffie te maken, want men produceerde weegschalen. Pas in 1956 kwam de eerste elektrische Krups koffiemolen op de markt dat razend populair werd. Vanaf toen werd er ook heel specifiek op koffieautomaten en espressomachines in gezet. Al zou het nog tot de jaren 80 duren voordat Krups één van de marktleiders zou worden op het gebied van koffiemachines. In 1990 haalde Krups het grootste gedeelte van haar omzet uit koffiemachines. In 1991 ging Krups een zeer succesvolle samenwerking aan met Nestlé en kwamen de eerste koffiecapsules op de markt. De Krups Dolce Gusto koffieautomaat waar deze koffiecapsules in pasten werd een ware rage. Tegenwoordig is Krups nog steeds een grote speler op de markt van de koffiemachines en heb je een grote keuze uit verschillende Krups koffiemachines.

Waarom zou ik een Krups koffiemachine kopen?

Waarom zou je een koffiemachine van Krups moeten kopen? Daar kunnen meerdere redenen voor zijn. Ten eerste is daar de kwaliteit. Krups koffiemachines blinken uit in kwaliteit. Als je dus een Krups koffiemachine koopt, weet je zeker dat je hier jarenlang plezier van zult hebben. Gaat er onverhoopt toch iets stuk? Krups biedt separate vervangonderdelen aan, zodat je koffiemachine weer lang meegaat. Ook de afmeting kan een reden zijn om een Krups koffiemachine te kopen. Kenmerk van de Krups koffiemachine is de compacte behuizing. Je zult dus nooit je aanrecht vol hebben staan met een bakbeest van een koffiemachine. Verder kun je een Krups koffiemachine kopen in mooie designs of in een mooie rode kleur als je geen zwarte of grijze koffiemachine wilt. En natuurlijk is er een keuze uit verschillende wijzes van koffiezetten. Zet je een koffiepot vol met filterkoffie of wil je maar één of twee kopjes vullen met koffie van verse koffiebonen? Krups biedt voor elke wijze van koffiezetten wel een koffiemachine. Bekijk hier de beste Krups koffiemachines.

Welke Krups koffiemachine past bij mij?

Ga je voor het gemak van filterkoffie? Krups heeft enkele mooie modellen filterkoffieapparaten. Hiermee zet je een heerlijke pot authentieke filterkoffie. Wil je professioneel koffie zetten dan koop je een Krups espressomachine. Er zijn hier verschillende modellen van. Voor de snelle bak koffie gebruik je koffiecapsules of koffiepads. Zelfs de inmiddels klasieke 'Dolce gusto' is nog steeds te koop. Maar als je echt professioneel koffie wilt zetten van verse koffiebonen, dan moet je kiezen voor de volautomatische koffiemachine van Krups. Bekijk hier de top 5 Krups Koffiemachines. Omdat ze volautomatisch zijn, hoe je zelf geen koffiebonen te malen, maar zit de koffiemolen in de koffiemachine verwerkt. Naast espresso zet je met het melksysteem de heerlijkste koffiesoorten, zoals cappuccino of een latte. Door middel van het gebruiksvriendelijke beeldscherm is koffiezetten nog nooit zo gemakkelijk geweest.