Herinneringen maak en deel je met de koffiemachines van Sage

Sinds 2013 inspireert Sage mensen om thuis de perfecte gerechten en dranken, waaronder koffie, te maken met haar producten. Het Australische bedrijf Breville is van oorsprong het bedrijf dat het merk Sage in het Verenigd Koninkrijk lanceerde. Breville opereert al meer dan 80. Inmiddels zijn de producten niet meer weg te denken uit verschillende Europese keukens. Voor de ontwikkeling van de producten luistert, observeert, innoveert, test, verfijnt Sage. Vervolgens worden bekroonde apparaten ontworpen waarmee kopjes koffie worden gezet, die herinneringen naar boven halen, herinneringen creëren en herinneringen worden gedeeld.

Begin je nieuwe koffie avontuur thuis

Doordat zowel gebruiksgemak als innovatie hoog in het vaandel staat, geniet je met de aankoop van een espresso-, nespresso-, of koffiemachine van Sage, thuis van een professioneel kopje koffie. De perfecte maling van de koffiebonen, bereiding van de drank en melk zijn de drie eenvoudige stappen die worden doorlopen. Daarnaast hebben de machines een verfijnde uitstraling, zijn de machines voorzien van slimme technologie en variëren de eigenschappen eindeloos. Met de Oracle Touch stel je bijvoorbeeld zelf je favoriete kopje koffie samen en sla je acht gepersonaliseerde dranken eenvoudig op. Met de Creatista kun je je creativiteit de vrije loop laten of wordt een echte thuis barista met de Barista Pro. Kortom, je nieuwe koffie avontuur begint thuis met een Sage koffiemachine.

Welke Sage koffiemachine past bij jou?

Sage komt ieder zijn of haar (koffie)wensen tegemoet in haar uitgebreide productaanbod. In het aanbod vind je niet alleen espresso- en koffiemachines, maar ook Nespresso machines.

Espresso
Met een espresso apparaat van Sage zet je thuis moeiteloos een heerlijk kopje, professionele espresso. De espresso apparaten hebben unieke eigenschappen en variëren in grootte. Het is aan jou om te kiezen of je liever een compact apparaat in de keuken hebt staan, een Led scherm wenst of blij wordt van touchscreen, waarbij je scrollend door het menu voor jouw kopje koffie kiest.

Nespresso
De Nespresso liefhebbers kunnen kiezen uit twee machines. Beide machines zijn uitgerust met geavanceerde (microschuim)technologie en zijn eenvoudig in het gebruik. Het verschil tussen de machines is de compactheid.

Koffiezetapparaat
Sage heeft twee koffiezetapparaten ontwikkelt die de koffiebonen de juiste maling meegeven in één van de zestig verschillende maalinstellingen. Kies voor het compacte koffiezetapparaat of het apparaat met het Led scherm.

Bepaal wat voor soort koffie je wilt gaan drinken en welke wensen je voor een koffiemachine hebt. Bepaal vervolgens je budget en kies een van de Sage apparaten via deze link.

Ruil je oude koffiemachine in

Tip: maak gebruik van de Espresso Trade Up promotie en krijg tot 300 euro korting door je oude koffiemachine in te ruilen voor een automatische espresso machine van Sage.