DeLonghi Koffiemachines

Misschien ken je De'Longhi al van een van de producten die je al in huis hebt. Want naast koffiemachines verkoopt dit bedrijf ook onder meer ovens, broodroosters, mobiele airco's en friteuses. Het bedrijf komt oorspronkelijk uit Italie, wat terug te zien is in de mooi vormgegeven koffiemachines. Misschien heb je weleens koffie gedronken in Italie, dan weet je dat je goed zit bij De'Longhi. De espressomachines staan verder bekend om hun gebruiksgemak en snelheid. Bekijk de top 5 meest verkochte DeLonghi koffieautomaten van dit moment. Er zijn apparaten beschikbaar in diverse prijscategorieën, heb je niet teveel te besteden, bekijk dan de goedkoopste DeLonghi espressomachine van 2023.

De'Longhi pistonmachines

Wil jij net zo koffie zetten als een echte barista, bekijk dan het aanbod pistonmachines van DeLonghi. Deze koffiemachines kom je vooral tegen in de horeca en natuurlijk in koffiebarretjes in Italie. Je vult zelf de piston met gemaalde koffiebonen en plaatst deze op het apparaat. De hoeveelheid en sterkte van de koffie bepaal je helemaal zelf. Het kost wat meer tijd om een bakje koffie te maken met een pistonmachine maar romantischer is het zeker.

De'Longhi Magnifica

De koffiemachines van de Magnifica lijn zijn een van de bestverkochte apparaten van De'Longhi. Dit komt door de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ze staan qua gebruikersgemak bovenaan het lijstje, met 1 druk op de knop de koffie die jij wilt. De smaak van jouw bakje koffie is in te stellen naar wens. Van licht tot sterk en zelfs de warmte van de koffie is in te stellen. Ga jij voor gemak bekijk dan het aanbod Magnifica koffiemachines. Op alle apparaten krijg je bovendien 2 jaar garantie met monteurservice aan huis.

De'Longhi aanbiedingen en acties

Regelmatig zijn er acties waarbij je een gratis cadeau krijgt bij de aankoop van een koffiemachine. Denk hierbij aan een gratis koffieworkshop of gratis ijsmachine. Ook zijn er acties waarbij je een grote voorraad koffiebonen gratis krijgt. Ben je op zoek naar de laagste prijs, bekijk dan de DeLonghi koffiemachines outlet. Wij vergelijken de prijzen van de diverse machines elke dag en zorgen zo dat jij altijd op de hoogte bent van de beste deals. Bekijk hieronder de aanbiedingen van dit moment.