Geniet jarenlang van professionele Italiaanse koffie met een machine van Quick Mill

Het Italiaanse bedrijf Quick Mill begon in 1945, na de tweede wereldoorlog, met het ontwikkelen en produceren van molentjes voor bijvoorbeeld vlees, kaas en koffiebonen. Tegenwoordig focust het bedrijf zich alleen op professionele koffiemachines en koffiemolens, die in het noorden van Italië met de filosofie 'create per durare nel tempo' worden gemaakt. 'Create per durare nel tempo' staat voor 'gemaakt om lang mee te gaan' en al ruim 70 jaar doen de koffiezetapparaten van Quick Mill eer aan deze filosofie. De producten doen echter niet alleen eer aan de filosofie, maar ook aan de merknaam. 'Quick' staat voor snel en 'mill' staat voor molen. De koffiemachines van Quick Mill zetten binnen een paar seconden een heerlijk kopje koffie of cappuccino.

Kenmerken van een Quick Mill koffiemachine:

- Lange levensduur dankzij de 'create per durare nel tempo' filosofie
- Geniet binnen een paar seconden van je koffie of cappuccino
- De machines zijn voorzien van hoge kwaliteit roestvrijstaal
- De machines zijn uitgerust met een intelligent en duurzaam thermoblock
- Stoom de perfecte schuimmelk klaar binnen 10 seconden
- Stijlvol en tijdloos design
- In eigen huis, het noorden van Italië, gemaakt

Zet echte, professionele Italiaanse koffie met de koffiemachines van Quick Mill

De koffiemachines van Quick Mill staan bekend als kwalitatief goede en snelle producten, die jaren lang mee gaan en echte Italiaanse koffie in huis brengen. Door gebruik te maken van roestvrijstaal zorgt Quick Mill voor een stijlvolle en strakke uitstraling. De koffiemachines zijn uitgerust met een intelligent én duurzaam thermoblock. De perfecte smaak voor een heerlijk kopje koffie wordt mede dankzij het thermoblock gecreëerd. Het thermoblock stelt de machine in staat om snel de juiste temperatuur (90 graden celsius) te reguleren, waardoor de 'verbranding' van koffie wordt voorkomen. Mede dankzij het thermoblock zijn de Quick Mill koffiemachines ook opgewassen tegen de afzetting van kalk en in staat om snel te schakelen van de koffiefunctie naar de stoomfunctie.

Welke Quick Mill koffiemachine past bij jou?

Ben je opzoek naar een koffiemachine die een hoog gebruiksgemak biedt, professionele Italiaanse koffie zet en waarmee je jarenlang kan pronken op je keukenaanrecht? De koffiemachines van Quick Mill voldoen aan al deze wensen. Daarnaast maakt het niet uit of je de voorkeur geeft aan het gebruik van Easy Serving Espresso, oftewel espressopads, gemalen koffie of koffiebonen want dankzij het uitgebreide aanbod van Quick Mill kun je voor iedere wens een geschikte koffiemachine in huis halen.

De apparaten tonen onder andere verschillen in design, opties zoals een touchscreen of geïntegreerde koffiemolen en grootte. Zodra je weet aan welke wensen je koffiemachine moet voldoen, kun je je budget bepalen. Kies vervolgens de machine die bij jou past via deze link.