Melitta Koffiemachines

Jouw dagelijkse kop koffie is nauw verbonden met de koffiemachine waarmee je de koffie gezet hebt. Zonder een goede kwaliteit koffiemachine drink je geen lekkere bak koffie. Uiteraard speelt ook de soort koffie een rol, maar onderschat niet dat de koffiemachine ook de kwaliteit bepaald hoe je koffie uiteindelijk smaakt. Er zijn vele merken koffiemachines waar je uit kunt kiezen. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om te kiezen voor een bepaald merk koffiemachine, zoals de melitta koffiemachine.

Over Melitta koffiemachines

Melitta is een Duitse producent en merk dat groot is geworden door haar koffiefilters. Het was de in 1873 geboren huisvrouw Melitta Bentz die de koffiefilter in 1908 uitvond omdat ze koffiedik in de koffie zat was. Zij kreeg hierop een patent en Melitta mag zich hiermee de eerste echte uitvinder van de koffiefilter noemen. Samen met haar man richtte zij het bedrijf Melitta op voor de productie van koffiefilters. Daarnaast werd Melitta uitgebreid met een papierfabriek en een porseleinfabriek. Koffiefilters zijn altijd het handelsmerk van Melitta gebleven en het bedrijf is hier nog steeds succesvol mee. Maar in de loop der jaren heeft het bedrijf zich ook toegelegd op andere koffietoebehoren, zoals de productie van koffie, allerlei koffieservies en natuurlijk de Melitta koffiemachines en andere koffiebenodigdheden, zoals melkopschuimers. Bekijk hier de beste Melitta koffiemachines.

Waarom een Melitta koffiemachine kopen?

Melitta bestaat al sinds 1908 en heeft hierdoor veel ervaring in de koffiewereld. Het is inmiddels een gevestigde naam, ook betreffende koffiemachines. Melitta richt zich niet alleen op koffiemachines, maar eigenlijk op alles wat met koffie te maken heeft. Hierdoor ontstaat er een zeer brede kennis over koffie en hoe de beste kwaliteit te verkrijgen is. Deze kennis wordt meegenomen in de productie van koffiemachines. Je mag van een Melitta koffiemachine dan ook topkwaliteit van het hoogste niveau verwachten. Melitta is ook onder consumenten een geliefd merk. Consumenten weten inmiddels dat de kwaliteit van de Melitta koffiefilters superieur is. Dezelfde kwaliteit is ook te verwachten met een Melitta koffiemachine uit de top 5. Daarnaast bieden de Melitta koffiemachines je de keuze om zelf de wijze van koffiezetten te bepalen. Of het nu een hele pot met filterkoffie is of enkel één kopje cappuccino of een latte. Naast een koffieautomaat kun je bij Melitta ook terecht voor al je koffiebenodigdheden voor een optimale koffiebelevenis.

Welke Melitta koffiemachine past bij mij?

Welke Melitta koffiemachine bij je past is vooral afhankelijk van welke wijze van koffiezetten je verkiest. Voor filterkoffie zit je bij Melitta altijd goed. Melitta is immers de uitvinder van de koffiefilter. Melitta heeft in haar assortiment diverse mooie filterkoffiezetapparaten die niet alleen het perfecte pot filterkoffie zetten, maar ook stijlvol in de keuken staan. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en rvs en er zijn diverse modellen te koop. Wil je professionele koffie met koffiebonen zetten? Dan zijn de Melitta volautomaten zeer geschikt. Deze koffiemachines zijn compact, stijlvol in uiterlijk en voorzien van alle functionaliteiten. Je hebt de keuze uit volautomaten met melkopschuimer of zonder en voor één of twee koppen koffie. Met de volautomaten van Melitta zet je koffie als een professionele barista.